Rreth

Koral Food

Shoqeria “KORAL Food ” eshte themeluar ne vittin 2013. Kompania Koral-Food operon ne fushen e tregtimit, me aktivitet te llojit import, shitje shumice-pakice te produkteve ushqimore (sallameri ,agro, bulmet, te ngrira.etj ). Gama e produkteve ne kompamine Korai Food eshte shtuar vit pas viti. Kompanla Koral Food eshte shperndares ekskIuziv i markave te mireniohura boterore ne sektorin ushqirnor.
Perparesi e punes sone eshte zgjerimi i panderprere i games se artikujve dhe menaxhimi me i mire i tregut
“THUAJ KORAL FOOD – THUAJ CILESI”!

koral2

Kategorite

Sallameri

Sallameri

null

Bulmet

null

Te Ngrira

null

Turshi

Produktet Tona

Parizier Pule 300Gr

Parizier Vici 300Gr

Parizier Pule 350Gr

Parizier Vici 350Gr

Parizier Pule 400Gr

Parizier Vici 400Gr

Parizier Pule 700Gr

Parizier Vici 700Gr

Kontakt

Per me shume informacion mos hezitoni te na kontaktoni